Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Μια σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 214 – 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Σχολής Ουρσουλινών στο Κάστρο της Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός για την ανάδειξη του υπερτυχερού που κερδίζει ένα στιλάτο ρολόι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας καθημερινά πραγματοποιούν διανομή εκατοντάδων μερίδων φαγητού στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα κάθε μέρα από το πρωί εργαζόμενοι της ΥΠΑ συγκεντρώνουν, ετοιμάζουν, μεταφέρουν και μοιράζουν μερίδες με φαγητό με σημείο συνάντησης το δημαρχείο Μάνδρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βία κατά των γυναικών, που αποτελεί τη συνηθέστερη μορφή έμφυλης βίας, είναι ένα φαινόμενο γενικευμένο και πολυσύνθετο, που εξακολουθεί και σήμερα να απασχολεί σε τοπικό και υπερεθνικό επίπεδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 28η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Ι. Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμου Πάρου και Αντιπάρου (ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ.ΠΑ.) κ. Γιάννης Πετρόπουλος σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εργασίες του Περιβαλλοντικού Συνεδρίου για την Κατάργηση της Πλαστικής Σακούλας που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία Πάρου, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Υπουργοί Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Ευτ. Αχτσιόγλου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης ενέκριναν την μεταφορά του ποσού των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (8.000.000,00 €) από το Α.ΚΑ.ΓΕ. στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) για την κάλυψη της Γ' δόσης που αφορά στο 20% του εκτιμώμενου συνολικού ποσού των 40.000.000,00 ευρώ που αναλογεί στο Α.Κ.Α.ΓΕ. για τις υπηρεσίες του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» που παρασχέθηκαν και θα παρασχεθούν για την περίοδο από 1.1.2017- 31.12.2017 στους συνταξιούχους του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τις Ακαδημίες και τους συλλόγους του νησιού μας διοργανώνουν το Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου περιόδου 2017 – 2018 με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέας, ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, ΜΕΕΑΣ Αστέρας Μαρμάρων και Π.Σ. Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 27/11/2017 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Tετάρτη 29-11-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos