Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο μεγάλος τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει ένα στιλάτο ρολόι ιαπωνικής προέλευσης με μηχανισμό χαλαζία και πλαίσιο από χάλυβα με ένδειξη αναλογικής αλλά και ψηφιακής ώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Μανετέικα της δυτικής Αχαΐας - Οι δράστες πήραν τέσσερις μεγάλες ελιές - Προφανώς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες, μένουν μακριά από την περιοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου, με τη δράση σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 24-11-2017 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 61χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε είχε συγκεντρώσει-απορρίψει σε κτήμα ιδιοκτησίας του πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, εξαρτημάτων και διαφορών στέρεων υλικών, προβαίνοντας παράλληλα στην καύση τους υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τροχιά αυτοδυναμίας κινείται η ΝΔ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Τα Νέα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο υποβολής της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα παρέχει το υπουργείο Οικονομικών, με ενημέρωση την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μηχανισμοί για τον εντοπισμό των παιδόφιλων φαίνεται ότι δεν επαρκούν και το Youtube παίρνει επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι τρίχες γάτας, που βρέθηκαν σε πακέτο με εκρηκτικών «πρόδωσαν» μία 46χρονη Τεξανή, που σχεδίαζε να βλάψει και πιθανόν να σκοτώσει τον Μπαράκ Ομπάμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφοδρή απάντηση» προαναγγέλλει ο Αιγύπτιος πρόεδρος - Τραμπ: Τρομερή και δειλή τρομοκρατική επίθεση σε αθώους και ανυπεράσπιστους προσκυνητές - Πούτιν: Κυνική δολοφονία αμάχων - Σύσσωμη καταδίκη από την ελληνική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos