Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Το UEFA Nations League έχει γεμάτο μενού και σήμερα, Παρασκευή (16/11), με το ντέρμπι της Ολλανδίας με τη Γαλλία να ξεχωρίζει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεν συζητήθηκε το ζήτημα της μισθοδοσίας των κληρικών - Ηχηρές αποχωρήσεις από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας και Καισαριανής - Οι τρεις προτάσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σε μια περίοδο που αξίες και θεσμοί δοκιμάζονται, ο επετειακός εορτασμός της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου δεν είναι απλά ένα τυπικό χρέος διαφύλαξης της ιστορικής μας μνήμης, αλλά ο καταλύτης - σύμβολο για σύγχρονες διεκδικήσεις».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσαν ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης την αύξηση των χρηματοδοτήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω του προγράμματος «ΦιλόΔημος», κατά 520 εκατ. ευρώ, με δύο νέες προσκλήσεις,.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 21η Νοεμβρίου 2018 ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινωνικό μέρισμα 2018 - koinonikomerisma.gr: Πότε θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα, όπου οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα. Αυτά είναι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει η ταυτότητα του εκκωφαντικού κρότου σαν έκρηξη που ακούστηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου στην Πάρο, στη Νάξο και σε όλες σχεδόν τις Κεντρικές Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον σχεδιασμό ενός οδικού χάρτη μετατροπής δέκα, κατ΄αρχήν, μικρών Μη-Διασυνδεδεμένων Νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων σε “Έξυπνα Νησιά”, μέσα από μια σειρά δράσεων αναβάθμισης των τοπικών υποδομών στους τομείς της ενεργειακής αυτονομίας και ασφάλειας, της διαχείρισης των υδατικών αποθεμάτων και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, Μνημόνιο Αλληλοκατανόησης «Memorandum of Understanding»,ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος και το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά & Νήσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, με τον Διευθυντή του Κέντρου, Ιωάννη Καλδέλλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο νέες Προσκλήσεις του Προγράμματος «ΦιλόΔημος» για τη χρηματοδότηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ύψους 520 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσαν ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών, Μαρίνας Χρυσοβελώνη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, Κώστα Πουλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 14:01

Π.Σ.Σίφνου: Ανοιχτή συνάντηση εθελοντών

Αγαπητές φίλες & αγαπητοί φίλοι,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos