Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 - Psts.gr

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 6 περίπου το απόγευμα , σημειώθηκε τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Παροικίας – Νάουσας στην είσοδο γνωστού super market.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως έχει γραφτεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, το Blue Star Ithaki πουλήθηκε και σύντομα θα ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι για Καναδά, όπου θα είναι και ο επόμενος σταθμός του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 24-10-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανέγερση της νέας «Μεγάλης Βρεταννίας» στα τέλη της δεκαετίας του '50 υπήρξε ένα επίτευγμα για την Αθήνα, ίσως αξεπέραστο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την άμεση αποζημίωση των πληγέντων απο τις πλημμύρες στην Αττική, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών όλων των δημόσιων σχολείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ιδιοκτήτες του δικτυακού τόπου Ebola.com κατάφεραν να το πουλήσουν με το ποσό των 200.000 δολαρίων σε μετρητά και μετοχές.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σκηνές φρίκης και τρόμου εκτυλίχθηκαν για ακόμη μια φορά σε σχολείο των ΗΠΑ όταν ένας ένοπλος 14χρονος μαθητής άνοιξε πυρ κατά συμμαθητών του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 14:02

Οργή Κάμερον εναντίον της Ε.Ε.

Την οργή του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον προκάλεσε το αίτημα των Βρυξελλών να καταβάλει το Λονδίνο πρόσθετο ποσό ύψους 2,1 δισ. ευρώ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos