Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:20 την Δευτέρα το βράδυ 27 Μαρτίου βόρεια της Αστυπάλαιας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοπ στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών θέλει να βάλει ο δήμαρχος Άνδρου, κατηγορώντας τις εγκαταστάσεις των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ως ένοχες για την υποβάθμιση του φυσικού τοπίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαιρετίζουμε τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του παριανού λαού,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη φραστική επίθεση από παριανούς πολίτες, δέχτηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Νίκος Μανιός ο οποίος έδωσε το «παρών» στην πρωτοφανή σε όγκο, μεγαλειώδη συγκέντρωση – διαμαρτυρία του παριανού λαού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Παροικία, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την κατάκτηση 7 κυπέλλων ο Ναυτικός όμιλο Πάρου ανακηρύχθηκε πολυνίκης όμιλος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης κατηγοριών optimist & laser 4.7.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Δημοτική Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο νησί μας, χαιρετίζει τις παριανές, τους παριανούς και ιδιαίτερα τη νέα γενιά του τόπου μας, που έδωσαν δυναμικό αγωνιστικό παρόν στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία της Κυριακής 26 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τον Σύμβουλο Διοίκησης & Πρόξενο της Πρεσβείας του Καναδά κ. Στίβεν Ελ Αζαμπ και την Ανώτατη Προξενική Υπάλληλο κα. Ευφροσύνη Καλογεράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη επιτυχία στην πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών στην Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού τα οριστικά αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας 2017, ύστερα από σχετική απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μ. Καραμεσίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Εκατονταπυλιανής υποδέχεται με ιδιαίτερο τρόπο την Εβδομάδα του Θείου Πάθους στα ασβεστωμένα σοκάκια του, τις ήρεμες κορυφές του, τα δαντελωτά ακρογιάλια του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos