Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Τα επίσημα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου επιβεβαιώνουν την αίσθηση που είχαμε, ότι δηλαδή κατά το 2017, η επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Πάρου ήταν αυξημένη σε σχέση με προηγούμενα έτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Περάματος, από τον εκπρόσωπο της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ» Ν.Π. 11173 , που βρίσκεται πρυμνοδετημένο στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από ναυπηγείο στο Πέραμα για τη διενέργεια επισκευών, για περιστατικό θραύσης κάβων πρόσδεσης του παρακείμενου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «EUROPEAN EXPRESS» σημαίας Κύπρου με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το συμβολικό, γεμάτο νοήματα, παραμύθι της Έρης Ρίτσου από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, μετατρέπεται σε θεατρική παράσταση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 15:32

Σύλληψη (2) ημεδαπών για κλοπή στη Σύρο

Την 20-01-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 21χρονος και 16χρονη, ημεδαποί, οι οποίοι παραβίασαν εξωκλήσι και αφαίρεσαν αφιερώματα. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 56χρονος, καθόσον σε πρακτορείο ΟΠΑΠ ιδιοκτησίας 45χρονου, στοιχημάτισε χρηματικό ποσό, χωρίς να το καταβάλει, εξαπατώντας τον ιδιοκτήτη ανωτέρω καταστήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 23η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας την Κυριακή 14/1/2018 πραγματοποίησε στην αίθουσα της Αγροτολέσχης στη Μάρπησσα Γενική Συνέλευση , έκανε απολογισμό και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη διετία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

"Γεμάτο" το σημερινό κουπόνι, με δράση σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε έξι συνολικά προτάσεις!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου η Κατερίνα Μονογυιού, Πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, στην Πάρο, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως πολλών μποφόρ που απαγόρευσαν τον απόπλου των πλοίων την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, λυσσομανούσαν με μεγάλη σφοδρότατα και στην Παροικία της Πάρου το πρωί της Πέμπτης, «λούζοντας» στα ψηλά, άγρια κύματα ολόκληρο το παραλιακό της μέτωπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos