Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Όπου κι αν βρεθεί και περπατήσει κανείς αυτή την εποχή στην Πάρο, θα αποκομίσει την εικόνα ότι το νησί έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» από την αυξημένη κίνηση που παρατηρείται παντού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θέμα της κυκλοφοριακής αγωγής αναπτύχθηκε μέσω ενημερωτικής διάλεξης σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Κέας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διατροφή της μητέρας επηρεάζει σε πολλαπλά επίπεδα τη διατροφή του παιδιού αλλά και τη σχέση που αυτό θα αποκτήσει με το φαγητό. Αυτό ξεκινά ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης και προεκτείνεται έως και την ενηλικίωση του παιδιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Εισαγγελέα της Σύρου οδηγήθηκαν σήμερα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οι εννιά συλληφθέντες του Ρουβίκωνα, οι οποίοι χθες εισέβαλαν στο Δημαρχείο της Τήνου, με αφορμή το ατύχημα με το θάνατο των δύο υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου, πετώντας «φέιγ-βολάν», φωνάζοντας συνθήματα με αποτέλεσμα να διακοπεί η ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κόκκινες γραμμές έθεσε στο κοινό Συνέδριο της ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης βάζοντας και τα ζητήματα που έχουν θέσει οι αιρετοί και τα οποία όπως είπε τα συζητάει και είναι ανοιχτός στον διάλογο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 18 παραγωγούς από τα νησιά Σύρο, Τήνο, Νάξο, Άνδρο, Κέα, Πάρο, Σίκινο, Αστυπάλαια, Λέρο και Κάλυμνο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Γαστρονομική Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 - συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που πραγματοποιείται από 10 έως 13 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018 13:24

Προσάραξη Θ/Γ σκάφους στη Θήρα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοιοκτήτη - Κυβερνήτη του Θ/Γ σκάφους ''HOME FREE'' σημαίας Βρετανίας, για περιστατικό προσάραξης του σκάφους στη θαλάσσια περιοχή «ΕΞΩΜΥΤΗΣ ΒΛΥΧΑΔΑΣ» ν. Θήρας, κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο Βλυχάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθεια για την επιστροφή του αγάλματος της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου ξεκινάει ο δήμαρχος του νησιού, Γεράσιμος Δαμουλάκης μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos