Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία - Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα επικράτησε της Μονακό με 100-94 στον τελικό του Basketball Champions League - Τρίτο ευρωπαϊκό κύπελλο για την Ένωση - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Athens Street Food Festival, το μεγαλύτερο «feelgood» φεστιβάλ γαστρονομίας ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του από αυτή την Παρασκευή 4 Μαΐου και για τα τρία πρώτα τριήμερα του μήνα (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 19 Μαΐου, το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του διεπιστημονικό συμπόσιο με τίτλο Ρετσίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Μαίου στον περιφερειακό δρόμο της Παροικίας στο ύψος περίπου των Γερμανικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Κυβέρνηση δείχνει διοικητική ανεπάρκεια, ανικανότητα και πολιτικό κυνισμό. Επιλέγει το πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης για κομματικούς τακτικισμούς», σημείωσε ο Γραμματέας Π.Ε. - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο σύσκεψης με αυτοδιοικητικά στελέχη στη Λάρισα, το απόγευμα της Κυριακής, 6 Μαΐου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κλάσης Europe, που πραγματοποιήθηκε στο Ν.Ο. Αμφιθέας από τις 28 έως 29 Απριλίου 2018.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναφορικά με την προσάραξη του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΑΤΙΝΑΚΙ» Ν.Ε. 212, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες χθες, πεντακόσια (500) μέτρα περίπου έξω από το λιμάνι της Σικίνου, γνωρίζεται ότι, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ίου, συνελήφθη ο κυβερνήτης του εν λόγω σκάφους για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια καθώς επίσης και για παράνομη ναύλωση (παράβαση άρθρων 278 Π.Κ. & 94 πργ 8 1Α του Ν. 4504/2017 ΦΕΚ 184Α΄).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ίου, για προσάραξη σκάφους, πεντακόσια μέτρα περίπου έξω από το λιμάνι της Σίκινου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 5/5/18, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για περιστατικό θανάτου αλλοδαπής επιβάτιδος του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «ΑΛΚΥΩΝ» Ν.Θ 46.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτόγνωρες εικόνες με το ανοιχτό πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες της Ενωσης να παρελαύνει στους κατάμεστους δρόμους της πόλης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos