Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 - Psts.gr

Σήμερα βγαίνουμε οριστικά από την κρίση και από τα μνημόνια δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας απόψε σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΟΝΝΕΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 10:19

Τουρκικές αναφορές στο Αιγαίο

Την απόφαση της Αγκυρας να διατηρήσει την παρουσία της στην κυπριακή ΑΟΖ και να συνεχίσει τις σεισμογραφικές έρευνες, κάνοντας, μάλιστα, παράλληλη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 10:16

Ουγγαρία: Ανακάλεσε φόρο στο Ιντερνετ

Οπισθεν ολοταχώς για τη φορολογία του Ιντερνετ έκανε χθες ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, μετά τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μπορεί να μην ήταν ντυμένοι με κοστούμια ανατριχιαστικά όπως επιβάλει η περίσταση του Χάλογουιν, αλλά ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μισέλ βγήκαν από το Λευκό Οίκο για να μοιράσουν λιχουδιές στα παιδιά που μεταμφιέστηκαν για τις Απόκριες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ιδιωτικό διαστημικό σκάφος SpaceShip2 του πολυεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον συνετρίβη κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής πτήσης πάνω από την έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos