Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Η αλήθεια είναι ότι οι ετικέτες σε κάποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά - Έως 9 Μποφόρ τοπικά οι άνεμοι στο Αιγαίο - Πτώση της θερμοκρασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τριώδιο ανοίγει φέτος νωρίτερα από άλλες χρονιές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατεπείγουσα ενημερωτική επιστολή προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, τους Αρχηγούς των Κομμάτων και όλους τους συναρμόδιους φορείς, απέστειλε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, σχετικά με το μείζον θέμα της αδειοδότησης και λειτουργίας επιχειρήσεων καζίνο στη Μύκονο, το οποίο εισάγεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή στα άρθρα 357-378.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανύουμε το καταχείμωνο αλλά φαίνεται ότι οι ήπιες καιρικές για την εποχή συνθήκες, έχουν φέρει ανθοφορία στα υπέροχα κακτοειδή που απαντώνται στην Πάρο. Και μπορεί μεν πατρίδα των κάκτων να είναι η Βόρεια και Νότια Αμερική ωστόσο οι κάκτοι, ευδοκιμούν και σε Μεσογειακό νησιωτικό κλίμα προσαρμοσμένοι στις συνθήκες του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 16η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 17η Ιανουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 16:54

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Μύκονο

Την 11-01-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Πειραιώς με ποινή φυλάκισης -2- ετών και -6- μηνών για απόπειρα απάτης και ψευδορκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (3) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Σύρο Την 11-01-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 24χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 51 και 58 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos