Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για άτομα με αναπηρία, με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση για την συμμετοχή μας στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Στήριξης ΑμεΑ & ΑμεΕΕΑ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τον σφυγμό της κοινωνίας της Πάρου καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση που το psts.gr ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών του 2019. Τα αποτελέσματά της για τις τάσεις, τις προθέσεις, τις αξιώσεις και τις προσδοκίες του παριανού εκλογικού σώματος είναι αποκαλυπτικά και σε ορισμένες περιπτώσεις συντριπτικά!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυο τυχεροί θα κερδίσουν για το εορταστικό τους τραπέζι μοναδικά παραδοσιακά προϊόντα από την Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο και στη Σαντορίνη πρόκειται να φιλοξενηθεί το 2019 το ετήσιο συνέδριο του Collette Tours (annual sales meeting), από τους μακροβιότερους και μεγαλύτερους τουρ οπερέιτορς των ΗΠΑ. Η επίσημη ανακοίνωση για την φιλοξενία της εκδήλωσης στα δύο νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έγινε από την ίδια την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου, το περασμένο Σάββατο στο φετινό συνέδριο του Collette Tours στην Αίγυπτο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αλυκή φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται τις Άγιες Ημέρες με διήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γοητεύσουν μικρούς και μεγάλους!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 03-11-2018 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 60χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -1- έτους για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-11-2018 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 20 ετών, γιατί είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

--

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί σήμερα να είναι Τρίτη (04/12), αλλά η Πρέμιερ Λιγκ δεν πτοείται και εχει κανονικά αγωνιστική! Έτσι, το εκμεταλλευόμαστε και στοιχηματικά, με μία επιλογή να προκύπτει από το ματς της Μπόρνμουθ με τη Χάντερσφιλντ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο 50% των εδρών των δημοτικών συμβουλίων ανεβαίνει το όριο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων σύμφωνα με τις βελτιωτικές ανακοινώσεις που έκανε εχθές ο υπουργός Εσωτερικών κ. Χαρίτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς συμμετείχε :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos