Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Μια σπουδαία ομαδική εικαστική έκθεση εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο Gallery του ξενοδοχείου Poseidon of Paros σε συνεργασία με την ART WAY.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το ποσό των 680.000 ευρώ συν ΦΠΑ θα χρηματοδοτηθεί το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεπαρακολούθησης, ποσότητας, ποιότητας - τηλεχειρισμού και ανίχνευσης των διαρροών του δικτύου ύδρευσης Δήμου Μυκόνου», που προτάθηκε από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυκόνου (ΔΕΥΑΜ), η οποία έχει αναλάβει και την υλοποίησή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξι άνδρες συνελήφθησαν το σαββατοκύριακο γιατί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 32, 47 και 63 ετών (-2- άνδρες και -1- γυναίκα), γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου, στην περιοχή Ψαρρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον άτυχο νέο βρήκαν κρεμασμένο οι γονείς του – Το σημείωμα και οι καταγγελίες για bullying

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία θα επιμείνει στην ίδια πολιτική εκκαθαρίσεων, προχωρώντας μάλιστα το επόμενο διάστημα και σε διαγραφές - Αμερικανικά ΜΜΕ σχετίζουν την αύξηση με τις λίστες για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο υπουργός αρμόδιος για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, ο Ντέιβιντ Ντέιβις, γνωστοποίησε ότι υπέβαλε την παραίτησή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την επιτυχή απομάκρυνση των πρώτων τεσσάρων παιδιών όλοι περιμένουν τη νέα προσπάθεια διάσωσης που έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 24 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή στην περιοχή Τεκίρντα, στη βορειοδυτική Τουρκία, γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Ρετζέπ Ακντά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos