ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2227)

Κοντέινερ νταλίκας στο Έσσεξ έκρυψε 39 πτώματα. 38 ενήλικες κι ένας έφηβος ανάμεσα στα θύματα. Συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο ο οδηγός της νταλίκας.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Γαλλία καθώς ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί σε αρχαιολογικό μουσείο, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο.

Ένα ευρύχωρο πεδίο δράσης φαίνεται ότι ανοίγει για το ψηφιακό έγκλημα το Internet of Things και ο συνεχώς διευρυνόμενος αριθμός των "έξυπνων" συσκευών, που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο, αλλά και μεταξύ τους.

Διένυε περίπου 38 με 39 χιλιόμετρα κάθε μέρα στο εξάμηνο ταξίδι του - Τον Αύγουστο τον δάγκωσε ένας μικρός κροταλίας αλλά δεν πτοήθηκε στο ελάχιστο

Η ακύρωση ή η καθυστέρηση των πτήσεών και η απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε από τις αρχές εξαιτίας των ταραχώνμ, έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στρο αεροδρόμιο της χιλιανής πρωτεύουσας

Οι «εκλεκτοί» προσγειώθηκαν στο Σίδνεϊ το πρωί της Κυριακής, έπειτα από ένα ταξίδι 19 ωρών και 16 λεπτών, που κάλυψε 16.200 χιλιόμετρα

Η Ολλανδία είναι κατά γενική ομολογία, μία από τις πιο «ανοιχτόμυαλες» χώρες του κόσμου, καθώς θέματα όπως οι αμβλώσεις, η χρήση ναρκωτικών, η ευθανασία, η ομοφυλοφιλία και η πορνεία θεωρούνται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos