ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2404)

Τα πρώτα κρούσματα του υψηλής παθογένειας ιού της γρίπης των πτηνών H5N8 σημειώθηκαν στην Τσεχία τρία χρόνια αφότου ο ιός αυτός είχε εκδηλωθεί σε ορνιθοτροφείο σε κεντρική περιοχή της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα η Κρατική Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ μετείχε με χιλιάδες νέους σε διαδήλωση που έγινε στη Λωζάνη στην Ελβετία κατά των κλιματικών αλλαγών.

Το -αν όχι το μεγαλύτερο σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα- κέικ στον κόσμο έφτιαξαν ζαχαροπλάστες στην Ινδία.

Παραιτήθηκε πριν από λίγο η Ρώσικη Κυβέρνηση, όπως αναφέρει σε τηλεγράφημα του το Ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων Russia Today.

Την τρομακτική στιγμή που ένας ανεμοστρόβιλος συνοδευόμενος από ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα περίπου 140 χλμ/ώρα σηκώνει στον αέρα αυτοκίνητα σαν καρυδότσουφλα στο πάρκινγκ λυκείου στο Νότια Καρολίνα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Λιβύη κάλεσε για «μια ενθάρρυνση περισσότερο ή λιγότερο ειλικρινή αλλά και μια ενθάρρυνση των εξωτερικών δυνάμεων που εμπλέκονται στη χώρα»

Στις 30 Ιανουαρίου, σε τελετή στην Στοκχόλμη, θα παραλάβει ο Τζον Λε Καρέ το βραβείο «Ούλοφ Πάλμε» με το οποίο βραβεύθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

araxova mini