Νεκρός σε «ύποπτο» τροχαίο ένας από τους 15 φερόμενους εκτελεστές του δημοσιογράφου!

18 Οκτωβρίου 2018 13:50

Ο Μεσάλ Σαάντ Αλμποστάνι, ένας από τους υπόπτους της στυγνής δολοφονίας, σιώπησε με ιδιαίτερα «βολικό» τρόπο για την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας - Με σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο ο γιατρός που τεμάχισε ζωντανό τον Τζαμάλ Κασόγκι ακούγοντας μουσική - Δείτε φωτογραφίες του «Δρ. Θανάτου»


Ο Μεσάλ Σαάντ Μ. Αλμποστάνι, ένας από τους 15 Σαουδάραβες που βρίσκονταν στο προξενείο της χώρας τους στην Κωνσταντινούπολη, τη μέρα που φέρεται να δολοφονήθηκε στυγνά στο ίδιο κτίριο ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι, σκοτώθηκε σε «ύποπτο» τροχαίο, όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα η εφημερίδα Yeni Safak.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «αιφνίδιος» θάνατος του υπόπτου της δολοφονίας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου, παραείναι... «βολικός» για την βασιλική οικογένεια του Ριάντ για να θεωρηθεί τυχαίος.

Ο Αλμποστάνι, που είχε τον βαθμό του Υποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας, έφτασε στην Τουρκία τη μέρα της δολοφονίας του Κασόγκι, στις 1.45 τα ξημερώματα τοπική ώρα.

Έκανε check in στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel και έφυγε από τη χώρα στις 21.46 το βράδυ της ίδιας μέρας, με ιδιωτικό τζετ που ανήκει στην εταιρεία Sky Prime Aviation

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos