AIDAnova: Η «πλωτή πολιτεία»των 700 εκατ. ευρώ – Το πρώτο «πράσινο» κρουαζιερόπλοιο

14 Δεκεμβρίου 2018 14:12

To πρώτο «πράσινο» κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το θηριώδες AIDAnova, που έχει χαρακτηριστεί το πέμπτο μεγαλύτερο πλοίο του κόσμου, παραδόθηκε στη ναυτιλιακή εταιρεία Aida Cruises του Ροστόκ κι έβαλε πλώρη για τα Κανάρια νησιά.

Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτοι ταξιδιώτες θα επιβιβαστούν στην Τενερίφη στο μήκους 337, πλάτους 42 μέτρων και εκτοπίσματος άνω των 180.000 τόνων κρουαζιερόπλοιο, το πρώτο στον κόσμο που θα κινείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο τόσο στα λιμάνια όσο και στη θάλασσα.

Οι εκπομπές σωματιδίων και οξειδίων του θείου έχουν σχεδόν εξαλειφθεί.

 

To AIDAnova διαθέτει 20 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 6.500 επιβάτες (Φωτογραφία: ΑΡ)To AIDAnova διαθέτει 20 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 6.500 επιβάτες (Φωτογραφία: ΑΡ)

Τα χαρακτηριστικά του Aida Nova εντυπωσιάζουν: Διαθέτει 20 καταστρώματα, 2.626 καμπίνες, 17 εστιατόρια και 23 μπαρ, θεματικό πάρκο, πλήρωμα περίπου 1.500 ατόμων ενώ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 6.500 επιβάτες, προσφέροντάς τους άνεση και χλιδή.

Το πολυτελέστατο κρουαζειρόπλοιο θα κάνει αυτή τη σεζόν επταήμερες κρουαζιέρες στα Κανάρια Νησιά με στάσεις στη Γκραν Κανάρια, την Τενερίφη, το Λανζαρότε και το Φουέρτεβεντούρα καθώς και στο αρχιπέλαγος της Μαδέρα, ενώ από το ερχόμενο καλοκαίρι θα βάλει πλώρη για προορισμούς στη Μεσόγειο, όπως η Μαγιόρκα, η Βαρκελώνη, η Μασσαλία και μεγάλα ιταλικά λιμάνια.

 www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos