Επίθεση αλά Κου Κλουξ Κλαν στην Κύπρο -Εβγαλαν από άνδρα τα δόντια με πένσα

18 Δεκεμβρίου 2018 16:24

Σοκ προκαλεί η ρατσιστική -όπως όλα δείχνουν- επίθεση στην Κύπρο κατά μετανάστη από την Αφρική.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, στον μετανάστη επιτέθηκαν πέντε άνδρες που φορούσαν λευκές κουκούλες, όπως ακριβώς τα μέλη της ρατσιστικής Κου Κλουξ Κλαν.

 

Το θύμα είχε πάει στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να αποχαιρετίσει φίλους του που τον είχαν επισκεφτεί στην Κύπρο και επέστρεφε με ταξί στο σπίτι του στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Εκεί τον περίμεναν οι πέντε κουκουλοφόροι που του είχαν στήσει ενέδρα.

Πριν το θύμα προλάβει να αντιδράσει, οι πέντε τον άρπαξαν, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ στη συνέχεια του έβγαλαν με πένσα τέσσερα δόντια.

Εκείνο που προκαλεί επίσης αίσθηση είναι το ότι αν και το σπίτι του θύματος είναι κοντά στο αστυνομικό τμήμα, παρά τις φωνές και τα ουρλιαχτά πόνου από τα όσα περνούσε στα χέρια των βασανιστών του, κανείς δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

Όμως ούτε και το θύμα θέλησε να κάνει καταγγελία στις αρχές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αφρικανός άνδρας εξήγησε την επιλογή του αυτή λέγοντας ότι στο παρελθόν είχε τύχει ρατσιστικής αντιμετώπισης από αστυνομικούς.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos