Η αμερικανική ακτοφυλακή καταδιώκει εμπόρους ναρκωτικών (Βίντεο)

12 Ιουλίου 2019 16:58

Απίστευτες σκηνές live από τη σύλληψη του ειδικά διαμορφωμένου σκάφους - 39 κιλά κοκαΐνης, αξίας 569 εκατ. δολαρίων μετέφεραν οι έμποροι ναρκωτικών ανοιχτά του Σαν Ντιέγκο


Σκηνές από ταινία... Τζέιμς Μποντ εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στις αμερικανικές ακτές, όπου η ακτοφυλακή δίνει καθημερινή μάχη με τους εμπόρους ναρκωτικών.

 

Βίντεο που κατέγραψε στέλεχος της αμερικανικής ακτοφυλακής, δείχνει την κινηματογραφική καταδίωξη ημιυποβρύχιου σκάφους των εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι με αυτό μετέφεραν 39 κιλά κοκαΐνης, αξίας 569 εκατ. δολαρίων!

Οι έμποροι ναρκωτικών έχουν επιστρατεύσει κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος, διαμορφώνοντας ακόμη και νέες τεχνολογίες, όπως το ημιβυθισμένο σκάφος, προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό και τη σύλληψή της.

Στο βίντεο, το σκάφος της ακτοφυλακής έχει εντοπίσει το ημιυποβρύχιο των drag dealers και το καταδιώκει ανοιχτά του Σαν Ντιέγκο, με τον ομοσπονδιακό πράκτορα να φωνάζει: «Σταματήστε»

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos