Ο τραγουδιστής Μάικ Πόσνερ διέσχισε την Αμερική περπατώντας 4.500 χιλιόμετρα

22 Οκτωβρίου 2019 12:14

Διένυε περίπου 38 με 39 χιλιόμετρα κάθε μέρα στο εξάμηνο ταξίδι του - Τον Αύγουστο τον δάγκωσε ένας μικρός κροταλίας αλλά δεν πτοήθηκε στο ελάχιστο


Ο Μάικ Πόσνερ πέτυχε ένα απίστευτο κατόρθωμα. Ο Αμερικανός τραγουδιστής του «I Took a Pill in Ibiza» ολοκλήρωσε το ταξίδι του με τα πόδια από το Νιου Τζέρσεϊ στην Καλιφόρνια.
Ο 31 ετών τραγουδιστής-τραγουδοποιός, ποιητής και δισκογραφικός παραγωγός διέσχισε 4.588 χιλιόμετρα σε περίοδο έξι μηνών, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Μάικ Πόσνερ έφθασε στην παραλία Βένις και γιόρτασε με βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε τους πανηγυρισμούς του στο Instagram. «Το όνομά μου είναι ο Μάικ Πόσνερ και διέσχισα την Αμερική» είναι η λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε. «Συνεχίζω». Ο Πόσνερ διένυε περίπου 38 με 39 χιλιόμετρα κάθε μέρα στο εξάμηνο ταξίδι του. Τον Αύγουστο τον δάγκωσε ένας μικρός κροταλίας στο Κολοράντο. Πέρασε λίγες μέρες στο νοσοκομείο, προτού συνεχίσει το ταξίδι του, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Ο Πόσνερ αποφάσισε να διασχίσει την Αμερική προς τιμήν τού αείμνηστου πατέρα του, Τζον Πόσνερ, και του εκλιπόντος DJ Avicii.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos