Απίστευτο βίντεο: Η Ελισάβετ μαλώνει την πριγκίπισσα Αννα γιατί σνομπάρει τον Τραμπ

04 Δεκεμβρίου 2019 17:18

Μια σιωπηρή διαφωνία είχαν η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ με την 69χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Άννα κατά τη διάρκεια του χθεσινού δείπνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, μπροστά στα μάτια του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια.

Χθες το βράδυ, η βασίλισσα Ελισάβετ παρέθεσε δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προς τιμήν ηγετών του κόσμου στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Σε αυτήν παραβρέθηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Τζάστιν Τριντό, η Άνγκελα Μέρκελ, η Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο Εμανουέλ Μακρόν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη σύζυγό του Εμινέ και πολλοί άλλοι.

Τα παραλειπόμενα της χθεσινής βραδιάς ήταν πολλά. Όπως το θερμό βλέμμα του Εμανουέλ Μακρόν στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, το κρύο που μάζεψαν οι Τραμπ περιμένοντας έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ για το δείπνο του Βρετανού πρωθυπουργού, αλλά και το «πηγαδάκι» των ηγετών, με τον Καναδό πρόεδρο Τζάστιν Τριντό, να θάβει τον Ντόναλντ Τραμπ μπροστά στον Εμανουέλ Μακρόν, τον Μπόρις Τζόνσον και τον Μαρκ Ρούτε, παρουσία της πριγκίπισσας Άννας. Βέβαια, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η πριγκίπισσα Άννα δεν φαίνεται εάν συμμετέχει στο αστείο.



Ωστόσο, ένα ακόμη βίντεο κυκλοφόρησε και δείχνει την πριγκίπισσα Άννα με τη μητέρα της, βασίλισσα Ελισάβετ, να έχουν μια σιωπηρή διαφωνία. Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ να υποδέχεται τον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του Μελάνια, στη διάρκεια της δεξίωσης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με την πριγκίπισσα Άννα να στέκεται στο πλάι. Η βασίλισσα δείχνει να ενοχλείται από το γεγονός πως η 69χρονη κόρη της δεν στέκεται δίπλα της για να χαιρετήσει και αυτή με τη σειρά της τον Ντόναλντ Τραμπ. Τότε, στρέφεται προς την πλευρά της και της κάνει νόημα να πάρει τη θέση της, με την πριγκίπισσα Άννα να ανοίγει απλά τα χέρια της και να ανασηκώνει τους ώμους της. Ο σιωπηρός «καβγάς» μητέρας και κόρης γίνεται αντιληπτός από όλους. Στο βίντεο, αλλά και στη φωτογραφία παρακάτω, οι Τραμπ, Μελάνια, Στόλτενμπεργκ, Κάρολος και Καμίλα παρακολουθούν εμβρόντητοι τη σκηνή, αλλά και την άρνηση της Άννας να πλησιάσει και να χαιρετήσει το ζεύγος Τραμπ.

Η πριγκίπισσα Άννα ανασηκώνει τους ώμους της, μετά το νόημα που της κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ να σταθεί στο πλευρό της για να χαιρετήσει τον Αμερικανό πρόεδρο
Το βίντεο έχει γίνει viral, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επαινούν την πριγκίπισσα Άννα για την άρνησή της να χαιρετήσει τον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos