Κοροναϊός: Σε ποιες χώρες έχουν εντοπιστεί κρούσματα

25 Ιανουαρίου 2020 18:49

Στην Γαλλία έχουν εντοπιστεί τρία κρούσματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της χώρας. Οι τρεις νοσούντες είχαν επισκεφτεί την Κίνα και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Μπορντό και του Παρισιού, σε κλινική απομόνωση.

Οι μαλαισιανές αρχές γνωστοποίησαν επίσης ότι εντόπισαν τρία κρούσματα του κινεζικού ιού, τα πρώτα στην νοτιοανατολική ασιατική χώρα. Πρόκειται για μια 65χρονη γυναίκα, τη σύζυγο του άνδρα που βρέθηκε θετικός στον ιό στη Σιγκαπούρη, και τους δύο εγγονούς τους, 11 και 12 ετών, δήλωσε ο Ντζολκεφλάι. Ο υπουργός Υγείας Ντζολκεφλάι Αχμάντ δήλωσε πως τα τρία άτομα είναι υπήκοοι Κίνας και σχετίζονται με τον 66χρονο άνδρα που βρέθηκε θετικός στον νέο κοροναϊό από τις υγειονομικές αρχές της Σιγκαπούρης.

Ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί και στην Αυστραλία, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Αρχών. Ο ασθενής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε ένα προάστιο της Μελβούρνης. Ο Κινέζος υπήκοος, κοντά 50 χρονών, αφίχθη από την Κίνα στις 19 Ιανουαρίου με μια πτήση από την πόλη Κουανγκτσόου, δήλωσε σε δημοσιογράφους η υπουργός Υγείας της Πολιτείας, Τζένι Μικάκος.

mewsbomb.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos