Κόμπι Μπράιαντ: Όλα τα πρόσωπα της τραγωδίας - Παιδιά τρία από τα εννέα θύματα

27 Ιανουαρίου 2020 16:23

Ταυτοποιήθηκαν και οι εννέα άνθρωποι που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, που έπεσε στο Καλαμπάσας - Μεταξύ των θυμάτων ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του Κέρι και η κόρη του


Το «Mamba Chopper» συνετρίβη και βύθισε στο πένθος όλο τον πλανήτη, αφού σε αυτό επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου, ωστόσο ανέρχεται στους εννέα.

Μαζί με τον θρυλικό άσο των Λος Άντζελες Λέικερς και την κορούλα του ήταν επτά ακόμα άτομα, από τα οποία κανείς δεν μπόρεσε να διασωθεί. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ανάμεσα στα θύματα είναι η προπονήτρια της Τζιάνα, Κριστίνα Μόσερ, η οποία εργαζόταν στην ακαδημία του «Black Mamba», ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του Κέρι και η κόρη του Αλίσα, αλλά και ο πιλότος Άρα Ζομπάγιαν.

Πλέον, ταυτοποιήθηκαν και τα δύο εναπομείναντα άτομα. Πρόκειται για την Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και τη μητέρα της, Σάρα.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos