Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 - Psts.gr

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του κυκλαδίτικου βόλεϊ παρακολουθήσαν οι λιγοστοί αλλά τυχεροί φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πρόσκληση για την ομιλία του κ. Γιάννου Κουράγιου "Η αρχαία πόλη της Πάρου και το ιερό του Απόλλωνα στο Δεσποτικό" που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφερόμενοι στο πρόγραμμα των μεταρρυθμιστικών δράσεων στη λειτουργία του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ και συγκεκριμένα στο προτεινόμενο οργανόγραμμα των Περιφερειακών Υπηρεσιών, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 08-03-2013 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, ένας 36χρονος ημεδαπός γιατί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 16:19

Απαρχές Μαρτίου 8 2013

Των Μνημονίων.. Μέρες, επίσκεψης της Τρόϊκας, των Δανειστών και ενός λαού, που αγωνίζεται να επιζήσει.. Δύσκολοι καιροί . Ανομίες και ψεύδη παντού μας πληγώνουν τις ψυχές..

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Μήνυμα αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που βιώνει η Ελλάδα, θα προσπαθήσει να φέρει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων για την Αποκριά, αξιοποιώντας το καλλιτεχνικό δυναμικό του και συνεργαζόμενος με τοπικούς φορείς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αισιόδοξος για τις σημερινές διαπραγματεύσεις με την τρόικα εμφανίστηκε χθες ο υπουργός Οικονομικων, Γιάννης Στουρνάρας, μετά και τη συνάντησή του με

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos