Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 - Psts.gr

Ο Πανναξιακός, το μεγάλο αθλητικό σωματείο της Νάξου, αποτελεί άξιο πρεσβευτή του τόπου μας στις αθλητικές διοργανώσεις και προβάλλει επάξια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 21:45

Πάρος: Δεντροφύτευση στην Αλυκή

Μια υπέροχη πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Αγκαιριάς πραγματοποιήθηκε χθες 27/3 στον 'Αγιο Μύρωνα Αγκαιριάς (παλιά χωματερή), η δενδροφύτευση του χώρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό απαισιοδοξίας σχετικά με την υλοποίηση των διαβεβαιώσεων για επίλυση των φλεγόντων ζητημάτων υποστελέχωσης του Κ.Υ Πάρου - Αντιπάρου καταγράφεται στη δημοσκόπηση που διεξήγαγε το parianostypos.gr ανάμεσα στους αναγνώστες του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 της 25027/9-4-84 Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, σας προσκαλούμε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 29 Μαρτίου, η εργολαβική σύμβαση για την εκτέλεση του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου, πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης στην υγιεινή τροφίμων σύμφωνα με την ΥΑ 14708/1-08-2007 (ΦΕΚ 1616) και τη Νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967 (ΦΕΚ Β 2718/8-10-12)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να μιλάμε οι περισσότεροι για δημοκρατία και ελευθερία, όμως μπαίνει ένα ερώτημα. Αλήθεια πόσοι από εμάς είμαστε ελεύθεροι? Αλλά και τι αλήθεια είναι ελεύθερος άνθρωπος?

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία η τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας και στα νησιά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι συνολικές οφειλές ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos