Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 - Psts.gr
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 20:27

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στην Πάρο

Επετειακές εκδηλώσεις μνήμης της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 έλαβαν χώρα στο νησί της Πάρου το πρωί της Παρασκευής 25 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ σύμφωνα με τη λαική θυμοσοφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορούμε, τους "Συμπολίτες μας" αμφοτέρων των φίλων Πάρου & Αντιπάρου ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 3 - 4 - 2016 και ώρα 11.00 π.Μ. στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αρχίλοχος" στην Παροικία δεν θα πραγματοποιηθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 25-03-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 40 ετών, γιατί κατείχαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, η οποίες κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με Αρχές άλλων χωρών, συμμετείχε σε διεθνή επιχείρηση με την κωδική ονομασία «RHODES» για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια απειλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν το πρώτο λεωφορείο με πρόσφυγες και μετανάστες από την Ειδομένη, έφτασε στο κέντρο φιλοξενίας της Βέροιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γκουρού της κυβερνοασφάλειας βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στο καυτό ζήτημα του Διαδικτύου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα σχέδια των τζιχαντιστών για τρομοκρατικό «χτύπημα» στα πυρηνικά εργοστάσια του Βελγίου έχουν σημάνει συναγερμό στη χώρα, με τις αρχές να αυξάνουν τα μέτρα ασφαλείας και να κάνουν αγώνα δρόμου για να ελεγχθούν εκ νέου όλοι οι εργαζόμενοι και να εντοπιστούν πιθανές παραβλέψεις. Η είδηση ότι ένας από τους φρουρούς εργοστασίου εντοπίστηκε νεκρός την Πέμπτη και εκλάπη η διαπίστευσή του, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την ανησυχία των αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aλάτι στις βαθιές πληγές που έχουν προκαλέσει στην ΕΕ η οικονομική κρίση και τώρα οι μεταναστευτικές ροές ρίχνει το τυφλό δολοφονικό χτύπημα των Βρυξελλών, φέρνοντας την Ευρώπη μπροστά σε μια μεγάλη υπαρξιακή πρόκληση: τη διατήρηση του κοινωνικού κράτους, την όποια ευημερία των πολιτών, τη συνοχή, την ενιαία αντίδραση στα μεγάλα ευρωπαϊκά και διεθνή προβλήματα και κάτι ακόμη: την ασφάλεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos