Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 19 Ιουνίου, από τον όρμο Παροικίας Πάρου, 77χρονη ημεδαπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στη Α΄ βάθμια και Β’ βάθμια φροντίδα υγείας των νησιών του Νομού Κυκλάδων, μετά και τον πρόσφατο τραγικό θάνατο μιας γυναίκας στη Φολέγανδρο, αναδεικνύει ο βουλευτής Αττικής και Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου με το Ποτάμι, Γιώργος Μαυρωτάς, με ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Ευάγγελο Καπετάνιο είχε σήμερα το πρωί εκτάκτως ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νότιο, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο συνδέονται επιτέλους ακτοπλοϊκά κάνοντας το ταξίδι απ΄ άκρου εις άκρον του Αρχιπελάγους μια εμπειρία εύκολης πρόσβασης σε νησιωτικούς προορισμούς που στο παρελθόν φάνταζαν μεταξύ τους δυσπρόσιτοι και μακρινοί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά το γεγονός ότι οδεύουμε προς το φινάλε του Ιουνίου, η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι δεν περιορίζεται. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα πρωταθλήματα των Βραζιλίας και Αργεντινής, σήμερα υπάρχουν επιλογές και από Λευκορωσία και Νορβηγία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Α.Π.6498/20-06-2017) με τίτλο «Ανεξέλεγκτες οι διαστάσεις των ληξιπροθέσμων στα ασφαλιστικά ταμεία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 20-06-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 25χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταξύ άλλων μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -1.862- γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, ζυγαριά ακριβείας, κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την πολύ καλή παρουσία στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αθλητικών συλλόγων ,οι καλές εμφανίσεις συνεχιστήκαν και στο 6ο ανοιχτό και η παρουσία του Πλοηγού Αντιπάρου και των μικρών cheerleaders του στο κλειστό του Π. Φαλήρου, έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα αποτελέσματα ανά πρωτάθλημα και κατηγορία:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σοκ προκάλεσε στη Νάξο ο σοβαρός τραυματισμός 29χρονης τουρίστριας -Αυστριακής καταγωγής- την οποία παρέσυρε ο ισχυρός άνεμος, ενώ έκανε kite surf στην παραλία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο και την χτυπούσε απανωτά, μεταξύ άλλων, σε στέγη και τοίχο παραλιακού ξενοδοχείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos