Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα χωρίς να το επιδιώξει! Και αυτό το έκανε μια υπέροχη ζεϊμπεκιά που χορεύτηκε έξοχα από έναν άνδρα ο οποίος πίσω από τη σκηνή των μουσικών της συναυλίας του Παντελή Θαλασσινού έκλεψε την παράσταση χορεύοντας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου (04/08), με τις "μικρές" κατηγορίες της Αγγλίας να ξεκινούν και έχουμε καταλήξει σε τέσσερις συνολικά προτάσεις

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 02-08-2018 το βράδυ, συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, 47χρονη ημεδαπή, γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία σκύλος ιδιοκτησίας της επιτέθηκε και θανάτωσε ζώο συντροφιάς άλλου ιδιοκτήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν άμεσα οι δράστες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Κυριακή 5-8-2018, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-08-2018 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από ξεκλείδωτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα εντυπωσιακό βίντεο, με τις δράσεις του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΣ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον… δρόμο για διορθωτικές κινήσεις που θα αγγίξουν συνολικότερα το υπουργικό σχήμα, άνοιξε η απόφαση του πρωθυπουργού να κάνει δεκτή την παραίτηση του Νίκου Τόσκα μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβλήματα αντιμετώπισαν οι χρήστες που προσπάθησαν να συνδεθούν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ομοσπονδιακός δικαστής των ΗΠΑ ζήτησε χθες από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να επαναφέρει σε ισχύ πλήρως το πρόγραμμα που προστατεύει από την απέλαση τους νεαρούς μετανάστες που εισήλθαν στη χώρα παράτυπα όταν ήταν παιδιά και να δεχθεί νέες αιτήσεις για το πρόγραμμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos