Γνωστή αρθρογράφος καταγγέλλει ότι ο Τραμπ τη βίασε πριν από 25 χρόνια

22 Ιουνίου 2019 11:05

Μία γνωστή αρθρογράφος καταγγέλλει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τη βίασε, πριν από περίπου 25 χρόνια, μέσα σε ένα πολυτελές κατάστημα στη Νέα Υόρκη.

Η Ε. Τζιν Κάρολ, που σήμερα είναι 75 ετών, είναι γνωστή αρθρογράφος του αμερικανικού Elle. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «New York» περιγράφει ότι συναντήθηκε κατά τύχη με τον Τραμπ, τον οποίο γνώριζε, στην είσοδο του καταστήματος Bergdorf Goodman, το 1995 ή το 1996. αρχικά, ο Τραμπ της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα δώρο για μια γυναίκα και εκείνη δέχθηκε. Ομως, στη συνέχεια της αποκάλυψε ότι το δώρο προοριζόταν για την ίδια.

Ο Τραμπ της ζήτησε να δοκιμάσει εσώρουχα
Ο Ντόναλντ Τραμπ της ζήτησε- σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Κάρολ, να δοκιμάσει κάποια εσώρουχα και κατευθύνθηκε μαζί της στα δοκιμαστήρια. Εκείνη, λέει, το εξέλαβε τότε ως πλάκα. Ομως, ο Τραμπ κλείστηκε μαζί της σε ένα από τα δωμάτια, την αγκάλιασε με δύναμη και την βίασε. Η Τζιν Κάρολ κατάφερε τελικά να του ξεφύγει.

Γιατί δεν έκανε μήνυση
Η αρθρογράφος εξήγησε στη συνέντευξη ότι δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Τραμπ, φοβούμενη αντίποινα. Αλλά μίλησε για το περιστατικό σε δύο φίλες της, επίσης δημοσιογράφους. Οι δύο γυναίκες επιβεβαίωσαν στο περιοδικό ότι άκουσαν την ίδια ιστορία. Αλλες 15 άλλες γυναίκες έχουν ήδη κατηγορήσει δημοσίως τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική επίθεση, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Η Κάρολ καταθέτει τη μαρτυρία της και σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, με τίτλο «Τι μας χρειάζονται οι άνδρες; Μια ταπεινή πρόταση». Στο βιβλίο αυτό αναφέρει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στη ζωή της, από άλλους άνδρες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Τραμπ: Δεν την έχω συναντήσει ποτέ
Απαντώντας στα όσα υποστήριξε η αρθρογράφος, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για μυθοπλασία και υποστήριξε ότι δεν την έχει συναντήσει ποτέ. Ομως, μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό τον δείχνει να αστειεύεται με την Κάρολ και τον σύζυγό της.

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου αυτό το πρόσωπο. Προσπαθεί να πουλήσει ένα καινούργιο βιβλίο, αυτό εξηγεί το κίνητρό της. Θα πρέπει να πωλείται στον τομέα της “μυθοπλασίας”», απάντησε ο Τραμπ και κάλεσε όποιον διαθέτει «πληροφορίες ότι το Δημοκρατικό Κόμμα συνεργάζεται με την Κάρολ ή το New York Magazine» να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο.

«Ντροπή σε όσους κατασκευάζουν ψευδείς ειδήσεις επιθέσεων προσπαθώντας να κερδίσουν δημοσιότητα για τους ίδιους, ή για να πουλήσουν ένα βιβλίο ή για πολιτικούς λόγους», τόνισε ο Τραμπ και χαρακτήρισε το New York «ένα περιοδικό που πεθαίνει και προσπαθεί να επιβιώσει δημοσιεύοντας ψευδείς ειδήσεις».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos