Τουρκικά ΜΜΕ: Σήμερα φθάνουν στην Τουρκία οι πρώτοι S-400

09 Ιουλίου 2019 11:51

Στην Τουρκία φθάνουν σήμερα τα πρώτα εξαρτήματα του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400.

Όπως μεταδίδει το Haber Turk τα εξαρτήματα των S-400 βρίσκονταν από την περασμένη Πέμπτη στη στρατιωτική βάση Τβερ της κεντρικής Ρωσίας και από τις 15:30 της περασμένης Κυριακής άρχισαν να φορτώνονται σε δύο μεγάλα μεταγωγικά αεροσκάφη. Η φόρτωση ολοκληρώθηκε στις 21:00 χθες το βράδυ και δόθηκε η εντολή να αναχωρήσουν τα αεροσκάφη, που αναμένεται να φθάσουν σήμερα στην Τουρκία.

 Εκεί βρίσκεται ήδη μια εννιαμελής ομάδα Ρώσων τεχνικών για την ανάπτυξη των S-400 και αναμένεται να φθάσει και άλλη μία τις επόμενες ημέρες. Όπως αναφέρει το ιδιωτικού τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, η άφιξη του αντιπυραυλικού συστήματος θα γίνει σταδιακά, αφού προς το παρόν θα φθάσει μόνον η κεντρική μονάδα και τα υπόλοιπα εξαρτήματα και οχήματα θα ακολουθήσουν. Ο εκπρόσωπος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Νμίτρι Πεσκόφ είχε επιβεβαιώσει χθες ότι η παράδοση των S-400 βρίσκεται στη φάση της υλοποίησης, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos