Ισραήλ: Ο βομβαρδισμός του Ιράν είναι μια επιλογή -Για να μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα

08 Δεκεμβρίου 2019 13:11

Το Ισραήλ δεν θα διστάσει να βομβαρδίσει το Ιράν- ως έσχατο μέσο- προκειμένου να σταματήσει τις δραστηριότητές του με σκοπό την ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων.

Αυτό διεμήνυσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατς, μιλώντας στην Corriere della Sera. «Είναι ο βομβαρδισμός του Ιράν μια επιλογή που εξετάζει το Ισραήλ;» ερωτήθηκε ο Κατς από την εφημερίδα. «Ναι, είναι μια επιλογή. Δεν θα επιτρέψουμε στο Ιράν να παραγάγει ή να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Εάν είναι το έσχατο μέσο για να το σταματήσουμε, θα αναλάβουμε στρατιωτική δράση», απάντησε ο Ισραηλινός.

Για μία ακόμη φορά, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ κατηγόρησε την Ευρώπη ότι δεν στηρίζει τη σκληρή αμερικανική γραμμή έναντι του Ιράν, που εφαρμόζει ο Ντόναλντ Τραμπ. «Όσο οι Ιρανοί βαυκαλίζονται πως έχουν την υποστήριξη της Ευρώπης, είναι πιο δύσκολο να υποχωρήσουν», υποστήριξε ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos