Θαλαμηγό αποκτά ο Ερντογάν μετά το «ιπτάμενο παλάτι»

11 Δεκεμβρίου 2019 15:24

Η αντιπολίτευση κατηγορεί το Λευκό Παλάτι και τον πρόεδρο Ερντογάν για τεράστιες σπατάλες


Μετά το «ιπτάμενο παλάτι», το αεροπλάνο που του χάρισε ο εμίρης του Κατάρ, ο Τούρκος πρόεδρος αποκτά τώρα και «πλωτό παλάτι».

Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ουτκού Τσακίροζερ, ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας μετατρέπεται σε υπερ-πολυτελή θαλαμηγό για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ζητεί από την τουρκική εθνοσυνέλευση να γίνει έρευνα για τα υπέρογκα έξοδα του Λευκού Παλατιού, στα οποία προστέθηκε τώρα και θαλαμηγός.

Το πλοίο, που ονομάστηκε «Γιακαμόζ» (Σεληνόφως) αγοράστηκε από την τουρκική προεδρία το Μάρτιο 2018 από το πολεμικό ναυτικό και από τότε ανακαινίζεται στα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης, με σκοπό, όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή του σε θαλαμηγό, να το χρησιμοποιεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί το Λευκό Παλάτι και τον πρόεδρο Ερντογάν για τεράστιες σπατάλες, την ώρα που η οικονομική κρίση διογκώνεται στη χώρα και ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας προσπαθεί να βγάλει τον μήνα του με τον βασικό μισθό (σ.σ.: 250 ευρώ).

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos