×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» διοργανώνει και φέτος το παραδοσιακό του παζάρι με Πασχαλινά είδη και τοπικά παραδοσιακά γλυκά και υφαντά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στο δημοτικό σχολείο Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης της τακτικής συνεδρίασης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποστόλης Αλιπράντης ζητάει άδεια «λόγω της συμμετοχής του, στην εκλογική διαδικασία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 22:59

Οι Καλύτεροι και οι «Καπάτσοι»

Τελικά, σε σ αυτή εδώ τη χώρα που ζούμε μάλλον δεν ξέρουμε τι τέλος πάντων, γυρεύουμε.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο κ. Κώστας Αργουζής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το psts.gr αναφορικά με την παραίτησή του δηλώνει τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από επαναλαμβανόμενα ερωτήματα πολλών συναδέλφων σχετικά με το θέμα του επανακαθορισμού των λιμενικών και δημοτικών τελών, που επιβαρύνουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πρωτοβουλία του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 3-4-2014 συνάντηση μεταξύ του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Ροκονίδα και του Προέδρου. του Συλλόγου κ.Τάσου Κουρκουλόπουλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, η δασκάλα κ. Σοφία Πιτσικάλη και οι μαθητές του Εργαστηρίου Ψηφιδωτού του Συλλόγου, σας προσκαλούν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 16:40

Περιοδεία Χ. Κόκκινου

Στο νησί της Άνδρου περιόδευσε στις 4 και 5 Απριλίου 2014 ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 16:35

Ανακοίνωση ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός

Ο Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαϊκός σας προσκαλεί στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς για το πρωτάθλημα 5χ5 όπου διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρoνιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos