Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου στη Μάρπησσα, αθλητικοί αγώνες ποδηλασίας και τρεξίματος με την ονομασία «Άθλος Νικολάου Στέλλα» οι οποίοι και διοργανώθηκαν ως εκδήλωση μνήμης και τιμής στον παριανό αγωνιστή της κατοχικής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνε δικό σου ένα στυλάτο ρολόι ιαπωνικής προέλευσης με μηχανισμό χαλαζία και πλαίσιο από χάλυβα με ένδειξη αναλογικής αλλά και ψηφιακής ώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τον κόσμο με αγαπημένα νησιώτικα τραγούδια οι τραγουδιστές Μιχάλης Λιαγούρης και Καίτη Λιβανού με την ορχήστρα τους, σε μια βραδιά αστείρευτου κεφιού, χορού και ανεβασμένης διάθεσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, πέντε άνδρες υπήκοοι Συρίας ηλικίας από 16 έως 36 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα βέλη της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, για την τακτική της «ήπιας διαχείρισης» που ακολούθησε η αστυνομία απέναντι στους αντιεξουσιαστές που είχαν καταλάβει για 19 ημέρες το ιστορικό κτίριο στα Προπύλαια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε θετική είδηση για τον Πειραιά μάς υπενθυμίζει τις δεκαετίες στασιμότητας και οικονομικής καθήλωσης που χαρακτήριζαν για απελπιστικά μεγάλο χρονικό διάστημα το πρώτο λιμάνι της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε καλό κλίμα διεξάγονται οι συζητήσεις μεταξύ Αθήνας και δανειστών σε επίπεδο Brussels Group στο Παρίσι οι οποίες ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται σήμερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δυνατότητα στους Ελληνες χρήστες να απολαύσουν τις ιντερνετικές ταχύτητες των δικτύων 4G, με ένα προσιτό οικονομικά smartphone, δίνει η αλυσίδα καταστημάτων «Γερμανός», φέρνοντας κατ' αποκλειστικότητα στη χώρα μας το Blade A450 της ZTE.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια ακόμη ανείπωτη τραγωδία με θύματα απελπισμένους μετανάστες εκτυλίσσεται ως αυτήν την ώρα βόρεια της Λιβύης, όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν ναυάγησε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos