Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στην εκπομπή «Με τη Βαλίτσα στο χέρι» της Βίκυς Τρύφωνα μίλησε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, το Σάββατο 25 Απριλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 20:38

Τροχαίο ατύχημα στη Μεσάδα Πάρου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίτερα το απόγευμα 25/04, όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες νεαρής ηλικίας, εξετράπη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία της πορείας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mετά την παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που αποφασίστηκε κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου, λόγω των εργασιών του 8ου συνεδρίου των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Κυκλάδων που διοργανώνει για τις 9 & 10 Μαιου ο Σύλλογος στην Πάρο, καθώς και λόγω της απουσίας της Ειρηνοδίκου κ.Ζορμπά , η παρουσία της οποίας είναι απαραιτητη στις αρχαιρεσίες, ανακοινώνουμε παρακάτω τη Σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την διεξαγωγη Αρχαιρεσιών για την Ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής,Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου που ορίζει το αρθρο 13 παράγραφος 4 του Καταστατικού μας,

Συγκεκριμένα,η πρώτη Σύγκληση ορίζεται για την Κυριακή 10 Μαιου 2015
Σε περίπτωση μη απαρτίας η οριστικη επαναληπτική ορίζεται την
Κυριακή 24 ΜΑΙΟΥ 2015 και ώρα 12:00 μμ
στο γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου ,που βρίσκεται στον Περιφερειακό Παροικίας

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

1.Εκλογή Προέδρου,Αντιπροέδρου,Γραμματέα και ψηφολέκτη της Γενικής Συνέλευσης.
2.Παρουσίαση Πεπραγμένων Διοίκησης.
3.Παρουσίαση Οικονομικού Απολογισμού.
4.Τοποθετήσεις μελών επί των Πεπραγμένων.
5.Ψηφοφορία για την έγκριση Πεπραγμένων Διοικησης και Οικονομικού Απολογισμού.
6. Αποφαση υλοποιησης Εμπορικου φεστιβαλ 15 -22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Παροικιας –Ναουσας
(μόνο εφ όσον υπαρχουν ενδιαφερόμενοι παρόντες)
12.30 Θα ακουλουθήσει η βραβευση των υπαλλήλων, των μελων του συλλόγου
Επίσης σύμφωνα με απόφαση της συνεδρίασης της 31ης Μαρτίου υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής τακτοποίησης μόνον ποσοστού 10% ,αξίας 2 ευρώ κατα την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .

ΚΑΛΟΥΜΕ
τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου που θέλουν να συμμετέχουν στο Νέο Διοκητικό Συμβούλιο,στην εξελεγκτικη επιτροπή ή στην εκλογή αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής,Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου, σύμφωνα με το Αρθρο 15 παρ.2, να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΙΟΥ και ώρα 14.00 μμ
λίγο πρίν την τελευταία Συνεδρίαση του Συμβουλίου ,στο γραφείο του Συλλόγου, κατά τις ωρες λειτουργίας του.

Προτείνουμε η διαδικασία των αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού να διεξαχθεί για:
• Τα μέλη του συλλόγου στην Αντίπαρο την Τετάρτη 27/5/2015 και ώρα 1.30μμ -4.00 μμ στην Αίθουσα Καλουδά
• Τα μέλη του συλλόγου στην Πάρο την Πέπμτη 28/5/2015 και ώρα 10.00 πμ- 18.00μμ , στο γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλογου Πάρου-Αντιπάρου.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Απόστολος Αλιπράντης Ηλίας Κρητικός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 19:30 περίπου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά πίσω από το χώρο αθλοπαιδιών του γηπέδου μπάσκετ στη Νάουσα, δίπλα στο αντλιοστάσιο αφαλάτωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ΔΑΚ Νάξου διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων (14-17)στο στίβο. Παράλληλα θα διεξαχθεί το β΄ τρίαθλο των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β΄ (12-13) καθώς επίσης και αγωνίσματα των παμπαίδων = παγκορασίδων μίνι (9-11).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Συνελήφθη χθες (24.04.2015) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 42χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (24.04.2015) στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 22χρονος άνδρας και μια 33χρονη γυναίκα, υπήκοοι Συρίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στην εκπομπή «Με τη Βαλίτσα στο χέρι» της Βίκυς Τρύφωνα μίλησε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, το Σάββατο 25 Απριλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τροχιά ακραίων συγκρούσεων και γενικευμένης ρήξης κινούνται οι πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, με την κυβέρνηση εμφανώς πλέον και εντός Βουλής να δέχεται μαζικά τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ένα μετέωρο βήμα προς τη ρήξη ή τη συμφωνία εξελίσσεται η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους μετά το αρνητικό κλίμα στο Eurogroup στη Ρίγα. Μέσα σε αυτό το σκηνικό επιστρέφουν σενάρια για δημοψήφισμα ή εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos