Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Το πρώτο τραπέζι του χρόνου είναι συνήθως ιδιαίτερο, πλουσιοπάροχο και γευστικό για να έχουν όλες οι μέρες της καινούργιας χρονιάς τη γεύση της αφθονίας και της νοστιμιάς της Πρωτοχρονιάς!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προσάραξη του φορτηγού πλοίου Little Seyma στις ακτές της Μυκόνου την προπαραμονή Χριστουγέννων πέρασε στα ψιλά γράμματα των ΜΜΕ, χωρίς να προξενήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή ανησυχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Επαρχείο Θήρας ανακοινώνεται ότι, ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου Συντήρηση Οδικού Δικτύου νήσου Θήρας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην δημοπράτηση των εξωτερικών Δικτύων Ύδρευσης Χώρας – Αγκάλη – Άνω Μεριάς, ενός σημαντικού έργου υποδομής που αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών ύδρευσης του νησιού της Φολεγάνδρου, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην τοπική Κοινότητα Κώσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανταποκρινόμενος στη μεγάλη αναγκαιότητα αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Άνδρου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση διενέργειας από την Διεύθυνση Τεχνικών έργων Κυκλάδων, ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Άνδρου», συνολικού προϋπολογισμού 836.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για την εξειδίκευση των κριτηρίων της ρύθμισης οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια αμερικανίδα μήνυσε την Apple ζητώντας σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, μετά την επίσημη παραδοχή της εταιρείας πως επιβράδυνε σκόπιμα τα iPhones.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας λαμβάνουν οι γερμανικές πόλεις ενόψει της Πρωτοχρονιάς, μετά την τρομοκρατική επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου πέρυσι και τα μαζικά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από αλλοδαπούς που συνέβησαν πριν από δύο χρόνια στην Κολωνία και στο Αμβούργο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τρομοκρατική ενέργεια έκανε λόγο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναφερόμενος στην χθεσινή έκρηξη σε σούπερ μάρκετ στην Αγία Πετρούπολη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos