Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Μετά από επτά συνεχόμενα τζακ ποτ δύο παίκτες του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, τίναξαν τη... μπάνκα στον αέρα και μοιράστηκαν το αστονομικό ποσό των 5.300.000 που μοίραζε η πρώτη κατηγορία - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς που κληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή (14/01)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταπέλτης κατά της σκοπιανής προπαγάνδας, με αφορμή την ανακάλυψη της Αμφίπολης, ήταν η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί η κατανάλωση του φυτικού γάλακτος να γνωρίζει ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια, σε καμία περίπτωση όμως δεν έχει εξαφανίσει από τα ψυγεία μας το ζωικό. Και αν κάποιος πρέπει να διαλέξει το πιο υγιεινό και θρεπτικό είδος ζωικού γάλακτος, καλό είναι να λαμβάνει υπ’ όψιν του τα παρακάτω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ομορφιές και η μοναδική γραφικότητα των Κυκλάδων «ταξιδεύουν» εδώ και ενάμισι περίπου μήνα σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από ένα video clip που «σαρώνει» σε προβολές στο Youtube.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από επτά συνεχόμενα τζακ ποτ το ποσό που μοιράζει το Τζόκερ την Κυριακή (14/01) έχει «εκτοξευτεί» και οι... υποψήφιοι υπερτυχεροί καταθέτουν ήδη τα δελτία τους στα πρακτορεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι η ελληνική γή κρύβει χιλιάδες θησαυρούς που μπορούν να κατακτήσουν εμπορικά όλο τον κόσμο. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το ροδόμελο με χρυσό 22καρατίων της Amfipolis Gold honey που κάνει την χώρα μας περήφανη με την κατάκτηση του κόσμου της υψηλής γαστρονομίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τζιμάκος «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, σκορπώντας θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (14/01) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Καταπολων Αμοργού στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 83χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 15:13

Εμπλοκή άγκυρας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σύρο

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες του Σαββάτου 13/01, η Λιμενική Αρχή Σύρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΚΟΥΑ ΤΖΟΥΕΛ” Ν.Π. 11045, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών μεθόρμισης, προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου, διαπιστώθηκε αδυναμία άπαρσης της αριστερής άγκυρας, λόγω εμπλοκής αυτής με άγνωστο αντικείμενο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos