Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής, ωστόσο διεξάγονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Αγγλία, Ιταλία και Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατόπιν της καθολικής απαίτησης των 12.000 άμεσα και έμμεσα απασχολουμένων στις 200 μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος με σκοπό τη πληρέστερη και σφαιρικότερη ενημέρωση αλλά και προς αντιμετώπιση της μονομερούς και συχνά ανερμάτιστης παραπληροφόρησης των τελευταίων ημερών σχετικά με τις πλαστικές σακούλες μεταφοράς ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό οτι: - από 01/01/2018 οι λεπτές πλαστικές σακκούλες μεταφοράς κάτω των 50μ επιβαρύνονται με περιβαλλοντικό τέλος 3 λεπτά + ΦΠΑ σε όλα τα σημεία πώλησης εκτός απο περίπτερα και υπαίθριες αγορές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 15:39

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Την 04-01-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και θρυμματιστής κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά ένα έτος παρατείνεται η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, βάσει της οποίας η Περιφέρεια χρηματοδοτεί με το συνολικό ποσό των 427.000 ευρώ, τις εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων σε Νάξο, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι και Σχοινούσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Παρών" στις εξελίξεις με την ευχή να επισπευθούν οι διαδικασίες για τη μεταβίβαση του ναυπηγείου και την "αναγέννηση" των εργαζομένων και της τοπικής οικονομίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη φροντίδα της περιφερειακής αρχής για τα μικρά νησιά και τις υποδομές τους, ιδιαιτέρως δε στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης, προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με τον Δήμο Μήλου για την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων του Δήμου, οι οποίες χρηματοδοτούνται από πόρους της Περιφέρειας, που εξασφαλίστηκαν ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μία όμορφη και γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑΛ, ο Δήμος Πάρου και η Μητρόπολη Παροναξίας βράβευσαν τους μαθητές που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2017 και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, με την ανάδειξη του αναδόχου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

50.000 ευρώ θα λάβουν οι δήμοι που παρουσίασαν έλλειψη θέσεων στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” με σκοπό να δημιουργηθούν 366 νέοι παιδικοί σταθμοί μέσα στο 2018 όπως ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Θεανώ Φωτίου σε συνάντηση που είχε σήμερα με δημάρχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos