Εξοπλισμένα με το Candy Crush Saga θα είναι τα Windows 10

19 Μαϊος 2015 11:15

Το δημοφιλές παιχνίδι Candy Crash Saga της εταιρείας King,θα είναι προ-εγκατεστημένο στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft μαζί με τα κλασσικά Ναρκαλιευτή και Πασιέντζα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν το παιχνίδι θα έχει διαφορές από την «φορητή» του έκδοση, αφού έχει σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα τις οθόνες αφής των συσκευών κινητής τηλεφωνίας και των tablets. Οι χρήστες των συστημάτων που θα χρησιμοποιούν τα Windows 10, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι με το ποντίκι του υπολογιστή ή το δάχτυλό τους στα συστήματα που διαθέτουν λειτουργίες αφής.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως μοιάζει ως περίεργη επιλογή για το λειτουργικό, ωστόσο αποτελεί μέρος της επιτυχούς συνεργασίας μεταξύ της Microsoft και της King, αναφέρει σε άρθρο του το βρετανικό περιοδικό Wired.

«Το Candy Crash Saga ήταν το πρώτο παιχνίδι που διαθέσαμε τον Δεκέμβριο μαζί με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone.Πρόσφατα, επεκτείναμε αυτή την εταιρική μας σχέση ώστε να περιλαμβάνεται και στα Windows 10. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη Microsoft και να φέρουμε στο κοινό το Candy Crash μαζί με τα Windows 10»., δήλωσε ο διευθυντής της King, Ρικάρντο Ζακόνι.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα είναι ο μοναδικός τίτλος που θα εμπεριέχεται στο νέο λειτουργικό της Microsoft, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2015. Όπως επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, περισσότερα παιχνίδια της King θα είναι διαθέσιμα, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos