Το Google Maps σώζει τους επιβάτες των ΜΜΜ

28 Ιουνίου 2019 21:30

Το Google Maps έρχεται με δύο νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα σώσουν όσους επιλέγουν να μετακινηθούν με λεωφορεία.


Η μετακίνηση με ΜΜΜ άλλες φορές είναι σωτήρια και άλλοτε εξουθενωτική. Τα ΜΜΜ είναι υπέροχα, όταν έρχονται στην ώρα τους, έχουν χώρο και δεν «πνίγεστε», μπορείτε να χαζέψετε με άνεση στο κινητό σου ή να διαβάσεις ένα βιβλίο. Υπάρχουν, όμως, και φορές που η μετακίνηση με τα ΜΜΜ γίνεται «κόλαση», ειδικά όταν υπάρχουν αναπάντεχες καθυστερήσεις ή οχήματα γεμάτα κόσμο. Για να γλιτώσετε αυτό το «κακό» σενάριο, το Google Maps, που πριν λίγους μήνες σας καθοδηγεί στον προορισμό σας μέσω 3D απεικόνισης, αποκτά δυο νέα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε καλύτερα τις διαδρομές σας και να τις πραγματοποιείτε με περισσότερη άνεση.

Google Maps: Live ενημέρωση για τις καθυστερήσεις στα λεωφορεία
Πριν από ένα ραντεβού ή τη δουλειά, οι περισσότεροι επιβάτες τσεκάρουν πότε είναι το δρομολόγιό τους. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που τα προγραμματισμένα δρομολόγια δεν ανταποκρίνονται πάντα στις πραγματικές συνθήκες της κυκλοφορίας. Αυτό σημαίνει καθυστέρηση στη δουλειά ή το ραντεβού. Το Google Maps, λοιπόν, θέλοντας να τελειώνει μια και καλή με αυτό το πρόβλημα, παρουσιάζει την live ενημέρωση για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των λεωφορείων, σε σημεία όπου δεν παρέχονται τέτοιες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τα κέντρα των συγκοινωνιών. Πλέον, θα μπορείτε να δείτε αν το λεωφορείο σας καθυστερεί, πόσο θα αργήσει και να έχετε πιο ακριβείς πληροφορίες για τα ωράρια των δρομολογίων, βασισμένα σε live συνθήκες κυκλοφορίας, στη διαδρομή που σας ενδιαφέρει. Θα δείτε, επίσης, πάνω στο χάρτη, ακριβώς πού σημειώνονται οι καθυστερήσεις, ώστε να ξέρετε τι σας περιμένει προτού καν επιβιβαστείτε.

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς υπάρχουν και προβλέψεις συνωστισμού. Ναι, κανείς δεν θέλει να είναι μέσα στο λεωφορείο ή το βαγόνι σαν την «σαρδέλα», ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι. Το Google Maps εκτιμά πόσο κόσμος θα έχουν τα ΜΜΜ με βάση βάση προηγούμενες διαδρομές και έτσι η απόφαση είναι στο δικό σας χέρι! Από σήμερα θα ξεκινήσετε να βλέπετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στο Google Maps, σε περίπου 200 πόλεις του κόσμου, και σε Android και σε iOS.

iefimerida.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos