Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Παρακαλούμε την Πaρασκευή 22-5-2015 ώρα 12.00' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου, που θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 70 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αγώνας για την αποτροπή του οικονομικού θανάτου των νησιών μεταφέρεται και σε κυβερνητικό επίπεδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, ημέρα και ώρα 20.00΄, στην αίθουσα Καλουδά στην Αντίπαρο, σε ανοιχτή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ) διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας*, στις23-24 Μαΐου 2015, με τίτλο«Φωτογραφία ή τα χαραγμένα ίχνη μιας άυλης κληρονομιάς».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 15-5-2015 συνεδρίασε η γενική συνέλευση της εταιρείας στην οποία παρέστησαν όλα τα μέλη αυτής και επίσης οι Βασίλειος Καρποδίνης, μηχανικός – ξενοδόχος, Παναγιώτης Αμπατζής, μηχανικός – ξενοδόχος, Μένεγος Μαύρης πρώην αερολιμενάρχχης Πάρου και Αρτέμιος Τριαντάφυλλος, ξενοδόχος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναρξη & Τερματισμός στο Άγιο Κωνσταντίνο, Κάστρο Παροικίας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εσπερινός και Λιτανεία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Πίσω Λιβάδι την Τετάρτη 20 Μαΐου και 07:30 μ.μ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Προσοχή στον ήλιο και τα μάτια μας» καθώς σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στο Καλοκαίρι λένε οι οφθαλμίατροι, αφού έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα με πολύ μεγάλη ηλιοφάνεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σενάριο να προταθεί στην Ελλάδα μια λύση παρόμοια με εκείνη που παρουσιάστηκε στην Κύπρο τον Μάρτιο του 2013, υπό τη μορφή τελεσιγράφου, εξετάζουν οι πιστωτές, σύμφωνα τουλάχιστον με τους Financial Times.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos