Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν: 12, 17, 20, 21, 23 και τζόκερ το 15.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντείνονται οι φήμες ότι ο ανασχηματισμός είναι πλέον ζήτημα ωρών, με κυβερνητικές πηγές να αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία της νέας κατανομής χαρτοφυλακίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με την Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία για την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δηλώσεις «φωτιά» προέβη ο Αερολιμενάρχης Πάρου κ. Κώστας Λεοντίδης, εκφράζοντας τη βαθιά ανησυχία του για τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου Πάρου το οποίο εγκαινιάστηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο. Ο κ. Λεοντίδης μίλησε στο psts.gr και υπήρξε καταπέλτης τονίζοντας επισταμένως τις σοβαρές κατασκευαστικές ανεπάρκειες και δυσλειτουργίες που σχετίζονται άμεσα με τις συνθήκες εύρυθμης λειτουργίας του καινούριου αεροδρομίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα θέματα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενας ωραίος περίπατος στην πόλη, μια ηλιόλουστη μέρα ή κάποια δροσερή νύχτα, συνήθως μας γεμίζει με αισθήματα ευφορίας. Γιατί όμως μια βόλτα με τα πόδια είναι τόσο ευεργετική για την διάθεση μας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα «νύχια» ενός αδίστακτου 31χρονου που της είχε συστηθεί ως συνομήλικό της κορίτσι στο Facebook και την είχε πείσει να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες, είχε πέσει μια ανήλικη μαθήτρια μόλις 16 χρόνων που υποχρεωνόταν να συναντιέται μαζί του και να ασελγεί πάνω της, καθώς την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελικόπτερο NH-90 της Αεροπορίας Στρατού μετέφερε με ασφάλεια δύο ασθενείς, έναν άνδρα 77 ετών και μία γυναίκας 51 ετών, από την Πάρο στην Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα η σημερινή ημέρα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθότι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δίνουν κρίσιμα παιχνίδια για την τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ήρθε η εποχή που πρέπει να απαντάμε σε κορώνες και δηλώσεις πυροτέχνημα , δηλώσεις που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν αλλά κυρίως να αλλάξουν την πραγματικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos