Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Στα δρομολόγια επιστρέφει το επιβατηγό - οχηματαγωγό Blue Star Patmos, το οποίο βγήκε από τη δεξαμενή των Ναυπηγείων της Ελευσίνας όπου επισκευάστηκε μετά την προσάραξή του σε ξέρα στην Ίο, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νησιά χρειάζονται μια συνολική, οργανωμένη και θεσμική στήριξη υποστήριξε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε για το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου η εφαρμογή του οποίου θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2018 και μέχρι το 2019 θα έχει επεκταθεί σε όλα τα νησιά της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κ. Γεώργιος Βακόνδιος, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων, έχει αποδείξει με τις επανειλημμένες δωρεές που έχει προσφέρει στα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου τις κοινωνικές του ευαισθησίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε χτες, με την κοπή της Πίτας η διήμερη επίσκεψη σε Πάρο-Αντίπαρο του Γραμματέα Π.Ε. & Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο έρευνας του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος για την παράνομη και καταστροφική αλιεία στην Ελλάδα, έγινε μία εκτίμηση της έκτασης του προβλήματος της εμπορίας προστατευόμενων θαλάσσιων ασπόνδυλων ειδών, ως εκλεκτά εδέσματα, σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας και του Πειραιά, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κύθνου κ. Σταμάτη Γαρδέρη, είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ενδιαφέρουσα ημέρα είναι η σημερινή στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με σημαντικά ντέρμπι που αφορούν τη μάχη για την παραμονή σε Σούπερλιγκ και Ισπανία, επικίνδυνη έξοδο της Τσέλσι στην Αγγλία και εντός έδρας αποστολή για τη Λάτσιο στην Ιταλία. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα συστατικά της μεγάλης αποκριάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Παροικία της Πάρου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ήταν εγγύηση επιτυχίας για ένα μεγάλο, ζωηρό πάρτι που σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και πρόσφερε απλόχερα διασκέδαση!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Οι Έλληνες δεν πρόκειται να ανεχθούν την επικίνδυνη προσβολή των εθνικών συμβόλων σε έναν επιπόλαιο και με κομματική υστεροβουλία χειρισμό ενός ευαίσθητου εθνικού θέματος. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και οι παραλήπτες του επίσης!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 03-02-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 62χρονος ημεδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία προσέβαλλε με ασελγείς χειρονομίες την αξιοπρέπεια 19χρονης ημεδαπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos