Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Μια ολόκληρη περιοχή, η Αλυκή και η Αγκαιριά Πάρου, αλλά και ένα ολόκληρο νησί, συνεχίζουν να αγωνιούν για την τύχη της κατασκευής ενός έργου η οποία διακόπηκε «άδοξα» και αναπάντεχα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πριν από έναν περίπου μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2018 προδιαγράφεται εκπληκτικό για τον ελληνικό τουρισμό - Περισσότεροι από 33 εκατομμύρια τουρίστες ετοιμάζονται να επισκεφτούν την χώρας μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Ελλάδα είναι και πάλι "in" μετά από τα χρόνια της κρίσης. Καταλαμβάνει μια κορυφαία θέση στις κρατήσεις μας, είναι στο top 5», αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Τόμας Γκράουνε, αρμόδιος για την Ελλάδα του μεγαλύτερου πολιτιστικού τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης, Studiosus

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν μια σχέση δυνατή η οποία ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια αλλά κάποια στιγμή τελείωσε. Λίγο μετά το φετινό Πάσχα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για την επανασύνδεσή τους με το Χάρη Βαρθακούρη να επιβεβαιώνει λέγοντας πως η Αλεξάνδρα έχει την έγκρισή του για σύντροφος του πατέρα του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (22/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όχι μόνο, έτσι το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αν μας δώσετε τους Τούρκους αξιωματικούς θα βάλουμε στο τραπέζι το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος ενώ λέει ότι «θέλουμε ειρήνη με την Ελλάδα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας» είπε συγκινημένη η μητέρα του - Στη γεναιότητα του πατέρα του αναφέρθηκε ο γιος του Αχιλλέας - Ο επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του και κατέληξε μετά από 19 ημέρες στη ΜΕΘ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To YouTube πρόκειται να αλλάξει την πολιτική του και να απαγορεύσει τα βίντεο που δείχνουν την συναρμολόγηση όπλων ή την τοποθέτηση εξαρτημάτων πάνω στα όπλα που τους δίνουν μεγαλύτερη δυναμική.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συναγερμός σήμανε στο Μον Σεν Μισέλ στη Γαλλία με τις αρχές να εκκενώνουν το δημοφιλή τουριστικό προορισμό στη Νορμανδία μετά από πληροφορίες ότι ένας άνδρας απειλεί να σκοτώσει αστυνομικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με αξιωματούχο, ο καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος ακριβώς έξω από κέντρο καταγραφής ψηφοφόρων - Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos