Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Παναγίας Μυροβλύτισσας, όμως δεν κατάφεραν να τη σηκώσουν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι παλαιότεροι στην Πάρο, θα θυμούνται σίγουρα τις παραδοσιακές νοικοκυρές να φτιάχνουν το Σάββατο του Λαζάρου τα περίφημα λαζαράκια, τα ανθρωπόμορφα δηλαδή ψωμάκια που ψήνονταν την ημέρα αυτή με αγάπη στους ξυλόφουρνους του νησιού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, παρευρισκόμενος στο τριήμερο Φεστιβάλ «Ταινιόραμα Ισότητας» που οργάνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Ισότητας (ΓΓΙΦ), το οποίο διεξάγεται στην Αθήνα από 17 έως 19 Απριλίου, ευχαρίστησε δημόσια το Υπουργείο Εσωτερικών και προσωπικά την Υφυπουργό, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καθώς και την κ. Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, όπως και την κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου, Πρόεδρο του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), για την εκ νέου αιγίδα τους, όπως και για τη οικονομική στήριξη του 11ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Γυναικών Κυκλάδων που θα διεξαχθεί στη Μήλο από 3 έως 5 Μαΐου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες, για μια ακόμα φορά και ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα, ζητούμε τη βοήθειά σας ώστε να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα δρομολόγια με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ την Παρασκευή 19/04/2019 από Πειραιά πρός Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο και την Κυριακή 21/04/2019 από Ρόδο πρός Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Σητεία-Ηράκλειο-Ανάφη-Σαντορίνη-Μήλο-Πειραιά θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-04-2019 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η περιβαλλοντική δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικά με τις τελευταίες καταστροφές στη Σαντορίνη)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση - σε διεθνές επίπεδο - μιας νέας έκδοσης κακόβουλου λυτρισμικού λογισμικού «Ransomware–Cryptoware» υπό την ονομασία «JNEC», που παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον, αφενός ως προς τη μέθοδο παραπλάνησης των υποψήφιων θυμάτων και αφετέρου ως προς τον τρόπο λήψης του κλειδιού αποκρυπτογράφησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα του μουσικού Χρήστου Φιοράντη από την Τήνο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos