×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 - Psts.gr
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 19:42

Έλυσε κάβους το ΕΓ-Ο/Γ AQUA SPIRIT

Με νεώτερη ανακοίνωση η ναυτιλιακή εταιρεία NEL LINES κάνει γνωστό ότι το Ε/Γ-Ο/Γ AQUA SPIRIT ανεφοδιάστηκε και εκτελεί κανονικά τα δρομολόγιά του. Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

...που δεν παρέστησαν σήμερα στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερώσουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν από τη Δευτέρα το πρωί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε πριν από λίγο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς συνεχίζουμε να υλοποιούμε το τεράστιο έργο που έχουμε σχεδιάσει, χωρίς να στεκόμαστε σε λαϊκισμούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Σαντορίνης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος «Αντίπαρος Εν Πλω» σας προσκαλεί στον  3ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 24.4 χλμ. που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αντίπαρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες μεταφορών της Περιφέρειας, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ Γιάννης Μαχαιρίδης στον Υφυπουργό Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, την Παρασκευή 28 Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 συνεδριάζουν το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Σίφνου - Κιμώλου και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σίφνου. Ακολουθούν οι προσκλήσεις με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, για τη συμμετοχή μου σε μία υπερκομματική εκλογική διαδικασία με κύριο στόχο την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσήλθαν, απογευματινές ώρες χθες στο Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, είκοσι (20) μέλη του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ «EUROPEAN EXPRESS»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos