Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου (10:00-12:30), το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Πολιτιστικού
Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς θα υποδεχθεί τους μικρούς φίλους του από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέλη της διοίκησης της Blue Star συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος , για τον έγκαιρο σχεδιασμό δρομολογίων του 2016

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νέα έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή έρχεται να επιβεβαιώσει την πάγια θέση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ότι η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά δεν θα αποφέρει το προβλεπόμενο όφελος εσόδων, ενώ θα οδηγήσει σε περεταίρω επιδείνωση της ανταγωνιστικότητας και συρρίκνωση της τοπικής οικονομίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν συνηθίζετε τα καθαρίζετε τα αυτιά σας με μπατονέτες τότε κινδυνεύετε να δημιουργήσετε και όχι να δώσετε λύση σε κάποιο πρόβλημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να προσέλθετε στην αίθουσα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, όπου θα γίνει η τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεση και ασφαλή επιστροφή στην ενεργό δράση μετά από μυϊκό τραυματισμό προσφέρει στους επαγγελματίες αθλητές η νεα θεραπεία με Βιοκίνη( ενισχυμένος ορός από το αίμα του αθλητή)!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Δήμος Σίφνου, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας, της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, του Συλλόγου Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι» και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Γυμνασίου– Λυκείου,ετοίμασε και φέτος μια ζεστή εορταστική «γωνιά» για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

.Έτσι ο κρατικός ενεργειακός σχεδιασμός από τα πράγματαδε στοχεύει στη διασφάλιση φτηνής και επαρκούς λαϊκής κατανάλωσης, στην ισόρροπη ανάπτυξη περιοχών και κλάδων της οικονομίας, στην προστασία της δημόσιας υγείας, στην ισόρροπη παρέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos