Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 55χρονος συριανός Α.Π. ο οποίος πριν από 10 περίπου ημέρες χτυπήθηκε από βαριάς μορφής πνευμονία, ενώ προσβλήθηκε και απ’ τον ιο Η1Ν1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος επτά (7) ατόμων, εκ των οποίων ένας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας για την πορεία των έργων της Σίφνου, πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στη Σύρο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σίφνου Ανδρέα Μπαμπούνη και του Επάρχου Μήλου & Σίφνου Νίκου Βενάκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Λουκάς Καραδήμος και Κωνσταντίνος Γιολδάσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διασφάλιση εξυπηρέτησης των νησιών και των κατοίκων τους στη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων των ναυτικών, ζητά για μια ακόμη φορά με επιστολή του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης καλώντας τον να δρομολογήσει επιτέλους πλοίο ασφαλείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 4256/2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε σε συνάντηση για την διοργάνωση του Καρναβαλιού της Παροικίας η οποία θα γίνει την Τετάρτη 03/02/2016 στις 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο έλεος της απεργίας της ΠΝΟ παραμένουν 29 μαθητές του γυμνασίου της Νάουσας Πάρου που επισκέφθηκαν την Ελληνική Βουλή στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 12:12

Νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ

Κλιμακώνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι ναυτεργάτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυρικαή 31 Ιανουαρίου, Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρών ο Δήμαρχος Μυκόνου στην Ημερίδα της 25ης Ιανουαρίου που διοργάνωσε στην Αθήνα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos