Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Μετά την SIAL στο Παρίσι και την Tutto Food στο Μιλάνο, τα νησιά της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, “κατακτούν” και την μεγάλη έκθεση της Κολωνίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τονίστηκε η ανάγκη να καταστεί η Ελλάδα το ίδιο ανταγωνιστική, όσο και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στον 2ο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη κατηγορίας optimist που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό όμιλο Αντιπάρου στις 7-8 Οκτωβρίου 2017 στην θαλάσσια περιοχή της Αντιπάρου.
Συμμετείχαν 32 σκάφη από 3 ομίλους, τον Ν.Ο.Αντιπάρου, τον Ν.Ο.Σύρου και τον Ν.Ο.Πάρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Ελλάδα επέλεξε o Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), για την διεξαγωγή του 2ου Παγκοσμίου Αεροπορικού Συμποσίου Τεχνικής Συνεργασίας (GACS 2017) που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών(Δ.Α.Α), με θέμα : «Διαχείριση της Αλλαγής: Οικοδομώντας μια Ασφαλή Αειφόρο Αεροπορική Κοινότητα», από τις 11-13 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο DIVANI APOLLON PALACE &THALASSO HOTEL στην Βουλιαγμένη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τους 29ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που διεξήχθησαν το διήμερο 7 και 8 Οκτωβρίου στη Μύκονο, πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη και προώθηση των θεματικών μορφών τουρισμού για τις οποίες το νησί ενδείκνυται, πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας της δημοφιλούς παρουσιάστριας και παραγωγού κ. Andi van Zyl, η οποία συνοδεύονταν από τον cameraman και editor κ. Nikolai Berger, για τα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής που θα μεταδοθεί στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel (http://nauticalchannel.com/).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 13η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 13η Οκτωβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 13:30

Οκτώβριος με τουρνουά beach volley στην Πάρο

Mε την συμπλήρωση των 25 χρόνων από την ίδρυσή του,ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου διοργάνωσε από τις 7 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου τουρνουά beach volley στα Λιβάδια Παροικίας με την συμμέτοχη 11 ομάδων και συνολικά 22 αθλητών .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos