Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Πέρασαν κιόλας δέκα περίπου χρόνια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαστε στην τελική φάση για την αύξηση του κατώτατου μισθού», ανέφερε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της σήμερα (23/12) στη στοά Εμπόρων η Εφη Αχτσιόγλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαστε στην τελική φάση - για την αύξηση του κατώτατου μισθού - δηλαδή εντός Δεκεμβρίου περιμένω και το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων και τον Ιανουάριο θα ληφθεί η απόφαση για την αύξηση», τόνισε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πληρότητα που αγγίζει το 80% κατά μέσο όρο περιμένουν τα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας για τα Χριστούγεννα, ενώ θετικό είναι το κλίμα και για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παραδοσιακά κάλαντα της Νάξου θα ψάλουν φέτος τα μικρά παιδιά του νησιού, ζωντανεύοντας έτσι μνήμες από τα Χριστούγεννα περασμένων δεκαετιών, ενώ με την υποστήριξη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα προσφέρουν παραδοσιακά ναξιώτικα προϊόντα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και αυτές τις Άγιες μέρες έχουν την ανάγκη όλων μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχόμενες θα είναι τουλάχιστον για τις επόμενες δέκα ημέρες οι κατεβασιές ψύχους από τη βόρεια Ευρώπη προς την Ελλάδα...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή σήμερα (23/12), και το κουπόνι είναι πιο φτωχό από χθες. Ωστόσο, υπάρχουν και πάλι παιχνίδια που προσφέρουν αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές. Εμείς, θα ασχοληθούμε με το Έβερτον – Τότεναμ από την Πρέμιερ Λιγκ και το Λέτσε – Πάντοβα από τη Β' Ιταλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας παρουσιάστηκε ένα θεατρικό έργο στην αγγλική γλώσσα. Αυτή τη φορά επιλέχθηκε το έργο «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ», που παρουσιάστηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας σε συνδιοργάνωση του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος με το «English Academy” Nάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επισήμως ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, σύζυγος του Γιώργου Πατούλη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βροχές, σποραδικές καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες και στις παράκτιες περιοχές, καθώς επίσης χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά μέρη της ηπειρωτικής χώρας αναμένονται την Τρίτη ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς και την επόμενη ημέρα, την Τετάρτη, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos