Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου που θα εφαρμοστεί πλήρως από 1/1/2019, δεν αφορά μόνο τους μόνιμους κατοίκους των νησιών της χώρας και τις νησιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και μια κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων όπως τους γιατρούς, το επικουρικό προσωπικό των δημόσιων φορέων παροχής υγείας αλλά και τους προσωρινούς αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε νησιά:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 19:05

Κυκλάδες: Happy New Year…μούσκεμα!

Η Κυριακή 30 Δεκεμβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα ήπιου καιρού για τα νησιά του Κυκλαδίτικου συμπλέγματος. Υπό...βροχή φαίνεται να αποχωρεί το 2018 και να αλλάζουμε χρονιά μάλλον «μουσκεμένοι»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γοητεία του καιρού είναι τα πολλά διαφορετικά του πρόσωπα που δυστυχώς κάποιες φορές μπορεί να είναι και καταστροφικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 28-12-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος το χρονικό διάστημα από 23 έως 28-12-2018 παραβίασε κατοικία στην Ερμούπολη και αφαίρεσε οικιακά είδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 79χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Tο πιο γνωστό ανέκδοτο για την πόλη της Θεσσαλονίκης παύει να είναι πια ανέκδοτο και γίνεται πραγματικότητα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στον σταθμό του μετρό «Συντριβάνι», τον οποίο επιθεώρησε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγριεύει ο καιρός την τελευταία ημέρα του 2018 και την πρώτη του 2019, καθώς αναμένονται καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα στέγης που θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση, θα εισπράττουν κάθε μήνα περίπου 300.000 νοικοκυριά που πληρώνουν ενοίκιο ή δόση στεγαστικού δανείου. Αυτό σημαίνει πως το επίδομα στέγης σε ετήσια βάση θα κυμαίνεται από 840 ευρώ, έως 2.520 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε προϋπολογισμό ύψους 1,2 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και την εφαρμογή του προγράμματος Gaganyaan

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα Γερμανούς (ποσοστό 38%) θα ήθελαν να αποχωρήσει η Άνγκελα Μέρκελ από την καγκελαρία πριν από τη λήξη της θητείας της, το 2021, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό του Γερμανικού Πρακτορείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos