Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ένας επιβάτης του πλοίου που θα εκτελούσε το δρομολόγιο προς το λιμάνι της Ρόδου, επιβιβάστηκε στο πλοίο χωρίς όμως το μηχανάκι του αλλά κι όλες τις αποσκευές του, οι οποίες είχαν παραμείνει στην αποβάθρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ημερομηνία 23 Ιουλίου, φέρνει στη μνήμη κάθε Παριανού το θαύμα της Λογγοβάρδας όπου η Παναγία μας το 1944 χάρισε τη ζωή σε 125 μελλοθάνατους νέους της Πάρου εξ΄ αφορμής αντιποίνων των τότε Κατακτητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-07-2018 από τον Αστυνομικό Σταθμό Δρυμαλίας εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 18χρονων (ημεδαπής και αλλοδαπού), οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε το χρονικό διάστημα 15/16-07-2018 αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 54χρονου ημεδαπού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ακόμα διεθνής συμμετοχή του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» ήταν αυτή στο 17ο «Eurofolk», παγκόσμιο φεστιβάλ Χορού και Μουσικής Ζαμόστς Πολωνίας 9 έως 16 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παλιό Σχολείο Κάστρου, Σίφνος | 11:00 -14:00 & 19:00 -23:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επείγουσα διακομιδή ασθενούς που υπέστη καρδιακό επεισόδιο και προερχόταν από Αντίπαρο πραγματοποίησε από το λιμάνι της Πούντας στο Κέντρο Υγείας Πάρου η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια νεαρή οδηγός από την Αταλάντη το πρωί του Σαββάτου λίγο μετά τις 8.00. Πιο συγκεκριμένα στο 138οχλμ Αθηνών-Λαμίας (κοντά στην Αταλάντη) και στο ρεύμα προς Λαμία η 28χρονη -που οδηγούσε ένα Toyota Yaris-, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος της το οποίο έφερε δύο τούμπες πριν καταλήξει και πάλι στο οδόστρωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Άρωμα" Λατινικής Αμερικής έχουν οι προτάσεις από τα παιχνίδια του Σαββάτου (21/07), με τις δύο από τις τρεις επιλογές μας να προέρχονται από εκεί. Πιο συγκεκριμένα,

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τις 10 πιο όμορφες χώρες του πλανήτη παρουσιάζει για άλλη μία φορά το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό «Conde Nast Traveller» και δεν αποτελεί έκπληξη πως μία από αυτές είναι και η Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos